Maid’ o Money

Extravagant Maid’ o Money slot

Het online videoslot Maid’ o Money zal een beetje vreemd aanvoelen, maar dat komt door het extravagante thema van dit spel. De makers van NextGen Gaming hebben zich overduidelijk laten inspireren door luxe en vrouwelijk schoon. De hoofdrolspeler op deze gokkast is de schoonmaker. Deze iets te knappe vrouw heeft als taak om geldbiljetten netjes op te ruimen.

Mooie speelfuncties

Jij kan als speler aanspraak maken op een mooi gedeelte van dit geld, simpelweg door te blijven draaien aan het slot. Het Maid’ o Money slot is zeer compleet en beschikt over veel speelfuncties. Zo kan er zomaar toegang worden verkregen tot het bonusspel, de gratis spins modus en maak jij zelfs kans op een jackpot!

Hoe werkt het Maid’ o Money slot?

Het Maid’ o Money videoslot beschikt over een standaard opzet. Dat wilt zeggen dat er vijf rollen, drie rijen en 25 winlijnen actief zijn. Er komen naast verfijnde animaties ook diverse standaardsymbolen langs op de speelrollen. Het Wild symbool is te herkennen aan de afbeelding van de schoonmaakster. Deze Wild feature kan andere symbolen vervangen, waardoor er net wat sneller een winnende combinatie kan ontstaan.

Jackpot op het Maid’ o Money videoslot

De online Maid’ o Money gokkast kent ook een eigen jackpot. Door een symbool van een zak geld op de vijfde rol te krijgen, zal er een deel uit de jackpot gewonnen worden. Hoe hoog deze prijs is, dat zal afhangen van de vermenigvuldiger die op dat moment actief zal zijn. Jij bent dus zelf verantwoordelijk voor de hoogte van de jackpot, wanneer jij het spel sluit zal deze weer op nul komen te staan.