The Incredible Hulk

Spannende tijden op videoslot The Indredible Hulk

De ontwikkelaar Playtech heeft een nauwe samenwerking met Marvel en de bekendste titels komen dan ook voorbij als gokkast. Hierdoor kan jij nu ook meespelen op het The Incredible Hulk slot. Deze online gokkast draait volledig om het groene monster, maar beschikt ook over monsterlijk grote geldprijzen. Er staan op het The Incredible Hulk slot vijftig winlijnen klaar, maar ook een speciale Hulk Feature.

Win de progressieve jackpot

Wat de gokkast echt de moeite waard maakt is de torenhoge progressieve jackpot. In dit geval zijn de unieke Marvel Jackpotten, die iedereen natuurlijk wel zou willen winnen. Verder is de The Incredible Hulk gokkast redelijk standaard, maar er zal wel met veel winlijnen gespeeld worden.

Hoe gaat het The Incredible Hulk slot in zijn werk?

Het The Incredible Hulk videoslot beschikt over vijf rollen en vijf rijen. Deze opzet is zeer normaal voor Playtech en zal voor weinig verbazing zorgen bij de trouwe spelers. Naast de leuke animaties die te maken hebben met The Hulk, komen er ook standaardsymbolen langs op de speelrollen. Winsten kunnen sneller worden behaald dankzij de speciale Hulk Feature, deze kan op de derde speelrol komen te staan en expanderen. De Hulk zelf is in dit slot de Wild feature!

Bonusgame op de The Incredible Hulk gokkast

In de bonusgame op dit slot sta jij voor even in de schoenen van The Hulk zelf. Jij moet namelijk politiewagens gaan vernielen. Hiervoor zijn de speciale Smash Bonussen noodzakelijk, die op rol één en drie kunnen komen te staan. Elke politiewagen herbergt een geldprijs, de helikopter kan de prijzen vermenigvuldigen.