California Gold

De zoektocht naar goud

Duik voor even in de rijke historie van de Verenigde Staten en beleef de alles overheersende goudkoorts. Het California Gold videoslot is gemaakt door de ontwikkelaar NextGen Gaming. Het is geen unieke gokkast, meerdere ontwikkelaars hebben dit thema al met beide handen vastgepakt. Desalniettemin is dit een mooie gokkast die draait om de zoektocht naar goud. En ja, ook jijzelf kan de mijnen induiken in het spannende bonusspel.

Fijn wild symbol voor gratis spins

De California Gold gokkast beschikt ook over een handig Wild symbool, de kans op gratis spins en een mogelijke vermenigvuldiger over geldprijzen. Elke speler kan meteen plaatsnemen achter de California Gold gokkast, aangezien het een simpel spel is waarbij er weinig verrassingen om de hoek zullen komen kijken.

Uitleg over de California Gold gokkast

Het California Gold slot kent vijf wielen en drie rijen, een opzet die je vaker ziet bij de gokkasten van NextGen Gaming. De twintig winlijnen kunnen geactiveerd worden, daarop moeten de winnende combinaties komen te staan. Er komen veel animaties langs die van toepassing zijn op het goudkoorts thema. Maar het California Gold videoslot kent ook diverse standaardsymbolen, die zeker niet als vervelend zullen worden beschouwd.

Bonusgame op het California Gold slot

Bij de California Gold bonusgame mag jij plaatsnemen in een mijn en op zoek gaan naar het felbegeerde goud. Om toegang te krijgen tot zo’n mijn, moeten er drie Wild symbolen op de rollen staan. Verzamel zoveel als mogelijk goud en jij zal een leuk bonusbedrag toegekend krijgen op het speelaccount. Oefenen is gratis en kan altijd bij een online casino.